• Städ & Hemtjänst

    Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård, hemtjänst och erbjuder alla typer av städarbeten, hushållsnära tjänster samt hemtjänst.

  • Miljövänligt

    Vi som företag har bestämt oss för att ta täten i vår bransch när det gäller miljöansvar.

Varför välja Wonabee?

Vi är det personliga alternativet. Hos oss blir Du aldrig "en i mängden".

Vi blir alla ädre och förr eller senare kan vi stå inför det faktum att vi behöver hjälp i vår vardag, vi kan behöva söka hemtjänst, antingen för Dig själv eller någon älskad närstående. Vi är medvetna om att det kan vara ett av det svåraste beslut man måste ta i livet. Det är många tankar och frågor som snurrar runt och beslutet är ofta fyllt med oro. Att behöva ha hjälp från hemtjänsten ska inte betyda att man ska sluta att leva, snarare tvärt om. Vi ska göra allt vi kan, för att du ska kunna bo hemma så länge du vill med bra service, trygghet och värdighet.

Vi ska vara din förlängda arm, ögon och röst. Vi är till för att du ska fortsätta känna dig oberoende och fri i dina dagliga rutiner. Det är en stor ära om vi fått ert förtroende att få tillgodose och ge den bästa möjliga vård och omsorg till Dig, dina föräldrar eller själsfrände. Vi ska vårda Ert förtroende väl. Hos oss blir Ni aldrig "en i mängden".

Vi kan erbjuda ett helhetsåtagande inom hemtjänst. Det omfattar allt från städning, tvätt samt personlig omvårdnad. Våra medarbetare bär arbetskläder och ID-brickor för din trygghet.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster, som du kan köpa mot en extra avgift om de inte är beviljade av kommunens biståndshandläggare, är städning, fönsterputsning, klädtvätt, inköp, matlagning, trädgårdsskötsel, snöskottning, ledsagning och leverans av matlådor. Vi har även anställda frisörer som kan hjälpa dig med klippning och hårvård i ditt hem om Du skulle ha svårt att ta Dig till en frisör. För de flesta av våra tillägstjänster gäller RUT avdraget vilket innebär att priserna blir mycket förmånliga.