• Städ & Hemtjänst

    Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård, hemtjänst och erbjuder alla typer av städarbeten, hushållsnära tjänster samt hemtjänst.

  • Miljövänligt

    Vi som företag har bestämt oss för att ta täten i vår bransch när det gäller miljöansvar.

Hemstäd 

Våra priser för hemstädning är konkurrenskraftiga och vi håller en hög kvalité på våra städjobb.

Abonnemang på regelbunden städning

Meningen med regelbunden städning är att hålla rent din bostad på en nivå så att ytorna inte gror igen, samt att se till att bostaden hålls trivsam, trygg och hälsosam miljö att bo i. Du kan abonnera på regelbunden städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

I den regelbundna städningen ingår:

Dammsugning och fuktmoppning av samtliga fria golvytor. Dammsugning av mjuka mattor. Rengöring av toaletter och badrum. Avfläckning av dörrar och dörrkarmar. Dammtorkning av fönsterbänkar. Rengöring av spis, köksluckor, kyl och frys utvändigt. Rengöring av diskbänk och kakel.

Om fler arbeten än det som ingår önskas t.ex skaka mattor, tvätta/stryka kläder, rengöring av ugn, kylskåp/frys invändigt, dammtorka tavlor, bokhyllor etc. kan detta beställas till ordinarie timdebitering.

Storstädning

Boka Din storstädning hos oss. Se vad som ingår här.

Ta vara på Din fritid! Det har aldrig varit förmånligare att handla hushållsnära tjänster. Vi debiterar bara 50% av kostnaden upp till 50.000 kr/år, resterande del debiterar vi skattemyndigheten. Skänk inte bort din rättighet, passa i stället på att ta vara på dom pengar staten bjuder dig på.

Givetvis är samtliga priser vi offererar till privatpersoner inkl. moms. och inga övriga kostnader för resor, städmaterial eller liknande tillkommer.