• Städ & Hemtjänst

    Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård, hemtjänst och erbjuder alla typer av städarbeten, hushållsnära tjänster samt hemtjänst.

  • Miljövänligt

    Vi som företag har bestämt oss för att ta täten i vår bransch när det gäller miljöansvar.

Flyttstäd

Vi utför professionell flyttstädning

Flyttstädning är ett nödvändigt men tidskrävande arbete. Vill du få ett garanterat godkänt resultat men vill slippa lägga ner tiden och mödan?

Wonabee AB utför professionella flyttstädningar enligt ett väl utprovat städprogram, där vi noggrant rengör din bostad. Vi arbetar med yrkesmässiga redskap, miljöanpassade kemikalier och framför allt rätt städmetod.

Efter avslutad städning lämnar vi alltid en checklista som visar vad vi gjort och noterar eventuella avvikelser.

Givetvis lämnar vi garanti på utfört arbete.

Att tänka på: 

  • Kyl och frys ska vara avfrostat vid tillträdet av flyttstädning.
  • Spikar och krokar ska avlägsnas från väggarna innan städ.
  • Persienntvätt och eventuella balkonger ingår inte i flyttstäd utan beställs som ett tillägg eftersom detta inte är standard i alla bostäder.
  • Biytor såsom källare, vindsutrymme,inglasad balkong , garage och förråd städas efter överenskommelser
  • FÖR STÄDNINGEN KRÄVS, TILLGÅNG TILL VARMT VATTEN OCH EL!

 

Mäklarsamfundet skriver om flyttstädning.

Kraven på avflyttningsstädning är mycket höga. Städningen är en del i överlåtelsen och bostaden skall vara väl städad och rengjord vid köparens tillträde En avflyttningsstädning är en totalrengöring av en bostad och mycket omfattande. Givetvis ställer en hyresvärd lika höga krav vid en avflyttning.

Städgaranti

Wonabee AB lämnar städgaranti enligt checklistan. Beställaren, eller av beställaren utsedd representant, skall tillsammans med vår personal besiktiga utförd flyttstädning i samband med att flyttstädningen är klar. Städpersonalen kontaktar beställaren via telefon när ca 1 tim städning återstår. Du vet väl att 50% av kostnaden för flyttstädning är avdragsgill som "hushållsnära tjänster"

Vår checklista vid flyttstädning